1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da Kontrolden Çıkan Araba Takla Attı; 1 Ölü 4 Yaralı

Adilcevaz’da Kontrolden Çıkan Araba Takla Attı; 1 Ölü 4 Yaralı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde kontrolden çıkan bir araç takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / Orhan EMEN / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde kontrolden çıkan bir araç takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza Adilcevaz İlçesine 36 Kilometre uzaklıkta bulunan Kömürlü Köyü civarında meydana geldi. Adilcevaz’dan Ağrı’nın Patnos ilçesi istikametine gitmekte olan Ali İlhan yönetimindeki 65 DS 302 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı.

Meydana gelen kazada, araç içerisinde bulunan sürücünün eşi Neriman İlhan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yoldan geçen diğer sürücülerin yardımlarıyla araçtan çıkarılan sürücü Ali İlhan ile birlikte çocukları Yasin, Mehmet Emin ve Havva İlhan ise ambulanslarla Adilcevaz ve Erciş’te ki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, kaza ile ilgili olarak inceleme başlatıldı.

img-20170628-wa0008.jpgimg-20170628-wa0009.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 10210 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum