1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

Adilcevaz’da İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada biri doktor olmak üzere 2 kişi yaralandı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde iki araç kafa kafaya çarpıştı. Kazada biri doktor olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Metehan Abay yönetimindeki 06 VB 380 plakalı otomobil ile Veysel Altıok yönetimindeki 06 BM 6522 plakalı otomobil, Adilcevaz şehir merkezinde bulunan bir kavşakta kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada araç sürücüleri çeşitli yerlerinden yaralanırken, yaralıların yardımlarına çevrede bulunan ve yoldan geçen vatandaşlar yetişti.

Yaralılar, 112 Acil sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla Adilcevaz Onkoloji Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar daha sonra Tatvan Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazaya karışan sürücülerden Metehan Abay’ın Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde doktor olarak çalıştığı bildirildi. Olay yerinde incelemelerde bulunan trafik ekipleri, kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

dsc_0027-006.jpgdsc_0041-010.jpgdsc_0050-004.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7663 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.