1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da İki Öğretmen İhraç Edildi

Adilcevaz’da İki Öğretmen İhraç Edildi

Resmi Gazetede dün yayımlanan 686 sayılı KHK kapsamında Adilcevaz’da iki öğretmen görevlerinden ihraç edildi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Resmi Gazetede dün yayımlanan 686 sayılı KHK kapsamında Adilcevaz’da iki öğretmen görevlerinden ihraç edildi.

OHAL kapsamında kamu görevinden çıkarılanlar ve göreve iade edilenlere ilişkin listelerin yer aldığı 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) dün gece saatlerinde Resmi Gazetede yayımlandı.

686 KHK ile Bitlis ve ilçelerinde öğretmenler ile rütbeli askerlerin bulunduğu 37 kişi kamu görevinden ihraç edildi. Görevlerinden ihraç edilenler arasında Adilcevaz’da Bünyamin T. ve Orhan T. isimli öğretmenlerinde olduğu öğrenildi.

Bu kapsamda; Bitlis’te görevli Jandarma Genel Komutanlığına bağlı 16 personel ile Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı 21 öğretmenin ihraç edildiği bildirildi.


www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5552 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.