1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da İki Öğretmen Daha Açığa Alındı

Adilcevaz’da İki Öğretmen Daha Açığa Alındı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından 2 Milli Eğitim personeli daha açığa alındı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından 2 Milli Eğitim personeli daha açığa alındı.

Alınan bilgiye göre, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Adilcevaz’da iki öğretmen daha açığa alındı. Fetullahçı Terör Örgütüne üye iddiasıyla Halil K. ve Salih S. isimli öğretmenlerin Valilik tarafından açığa alındıkları bildirildi.

Öte yandan il merkezi ve ilçelerinde görev yapan 16 Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanı görevden uzaklaştırıldı. FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında açığa alınan personellerle ilgili soruşturma devam ediyor.


Bitlis merkez ve ilçelerinde aralarında 3 müdür, 2 müdür başyardımcısı, 1 müdür yardımcısı, 1 memur ve 110 öğretmen olmak üzere 117 personel görevden uzaklaştırıldı.

Adilcevaz'da daha önce de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 11 öğretmen görevden uzaklaştırılarak haklarında soruşturma başlatılmıştı.


www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 8875 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum