1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da İftar Programı Düzenlenecek

Adilcevaz’da İftar Programı Düzenlenecek

Adilcevaz’da Bitlis Medeniyet Platformu tarafından halka açık iftar programı düzenlenecek.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Adilcevaz’da Bitlis Medeniyet Platformu tarafından halka açık iftar programı düzenlenecek.

Adilcevaz Girişim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (GKY-DER) ve Hukuki Araştırmalar Derneği (HUDER) Bitlis şubesi öncülüğünde, Bitlis Medeniyet Platformu tarafından 18 Haziran 2016 Cumartesi günü Adilcevaz'da ASYADER çadırında halka açık iftar programı düzenleneceği bildirildi.

Girişim Kültür ve Yardımlaşma Derneği (GKY-DER) yönetim kurulu başkanı Avukat Kadir Köstekçi, düzenlenecek olan iftar sofrasına Adilcevaz halkını davet ettiklerini söyledi.

GKY-DER Başkanı Av. Kadir Köstekçi, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Halkımızın bir arada güzel bir iftar geçirebilmesi için Bitlis Medeniyet Platformu tarafından halkımıza iftar vereceğiz. Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin pekişmesi adına düzenleyeceğimiz bu iftar soframıza tüm halkımız davetlidir. ASYADER çadırında düzenleyeceğimiz programda halkımızın güzel bir iftar geçirmesini temenni ediyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3531 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.