1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Adilcevaz’da İç Giyim Mağazası Açıldı

Adilcevaz’da İç Giyim Mağazası Açıldı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde kadın, erkek ve çocuklara yönelik iç giyim mağazası açıldı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde kadın, erkek ve çocuklara yönelik iç giyim mağazası açıldı.

Gülşen Güvendik tarafından açılan ve iç giyim sektöründe ünlü markaları bir araya getiren farklı bir konsept sunan mağazanın açılış kurdelesini Belediye Başkanının eşi Kadriye Gürsoy ve Kaymakamın eşi Pınar Karaman kesti.

Kadınların büyük ilgi gösterdiği mağazanın açılışında konuşan Belediye Başkanının eşi Kadriye Gürsoy, ilçe ekonomisinin her geçen gün geliştiğini belirterek, "Bu gün de farklı bir konseple hizmet veren bir giyim mağazasının açılışını gerçekleştiriyoruz. İlçemizde açılan bu gibi işyerlerinin ayakta durabilmesi ve çarkını döndürebilmesi için kendi memleketimizden alışveriş yapıp bu işyerlerine sahip çıkalım. Biz buralardan ihtiyaçlarımızı karşılayıp buralardan alışveriş yapalım ki bu işyerleri de bizlerin taleplerini karşılayabilsin. Bilhassa her alanda kadınlarımıza daha çok destek olalım. Gülşen kardeşimizin açmış olduğu bu işyerinin kendisine ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum ve işlerinde bereketli bol kazançlar diliyorum" dedi.

Kaymakamın eşi Pınar Karaman ise açılan işyerinin ilçeye ve işyeri sahiplerini hayırlı olmasını diledi.

İlçede faaliyete başlayan Güvendik İç Giyim Mağazası, ünlü iç giyim markalarının ürünlerinin yanı sıra bay, bayan ve çocuk eşofman, çorap ve çamaşırları ile birlikte birçok çeşide reyonlarında yer veriyor.

dsc_0005-027.jpgdsc_0006-015.jpgdsc_0009-024.jpgdsc_0017-013.jpgdsc_0031-012.jpgdsc_0039-011.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 11149 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum