1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da Hayata ve İnsana Dair Konferans Düzenlendi

Adilcevaz’da Hayata ve İnsana Dair Konferans Düzenlendi

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde İnsan ve toplum, insanın yaratılış gayesi, görev ve vazifeleri konulu toplantı yapıldı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde İnsan ve toplum, insanın yaratılış gayesi, görev ve vazifeleri konulu toplantı yapıldı.

Ensar Vakfı Bitlis Şubesi tarafından, Adilcevaz Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, Ensar Vakfı Bitlis Temsilcisi Yılmaz Uluç, Ak Parti İlçe Başkanı Hamdi Tutçu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emre Yılmaz, Eğitimci Yazar Muhammet Yılmaz, Girişim Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Avukat Kadir Köstekçi, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Necati Gürsoy, bu tür aktivitelerin sıklıkla yapılması gerektiğini ifade ederek, "Bu tür programlara millet ve gençlik olarak ihtiyacımız var. Ülkemizin geleceği olan gençlerimize önemli görevler düşmektedir. Gençlerimizin bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inancımız tamdır" dedi.

İmam Hatipler Koordinatörü Cüneyt Duk ise, Gençlerimizin milli ve manevi anlamda daha donanımlı gelmesi için bu tür programları sürekli hale getireceklerini söyledi.

Toplantıda Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Eğitimci Yazar Muhammet Yılmaz da birer konuşma yaptı. Toplantı sonunda Belediye Başkanı Necati Gürsoy tarafından katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

img-20171230-wa0007.jpgimg-20171230-wa0011.jpgimg-20171230-wa0015.jpgimg-20171230-wa0017.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2743 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.