1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da Güvenlik Korucuları Sınavı Yapıldı

Adilcevaz’da Güvenlik Korucuları Sınavı Yapıldı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde alımı yapılacak 98 güvenlik korucusu için fiziki yeterlilik sınavı ve mülakatlar başladı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde alımı yapılacak 98 güvenlik korucusu için fiziki yeterlilik sınavı ve mülakatlar başladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından alınacak olan Güvenlik Koruculuğu için Adilcevaz’da açılan 98 güvenlik korucusu kadrosu için başvuruda bulunan 210 aday, Adilcevaz Şehir Stadı'nda, fiziki yeterlilik ve mülakat sınavlarına katıldı.

Güvenlik korucu adaylarını ziyaret eden Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, yaptığı açıklamada, "Burada bulunan adaylarımıza başarılar diliyorum. Yapılacak olan Fiziki yeterlilik testi ve mülakat puanı ortalaması adaylarımızın genel sıralamasını oluşturacak ve komisyon tarafından yapılacak değerlendirme sonucu görevlendirme işlemleri başlatılacaktır. İlçe merkezi ve köylerimizde alınacak olan 98 Güvenlik Korucusunun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

k.jpgk3.jpgk5.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7867 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum