1. HABERLER

  2. BİLİM - ÇEVRE

  3. Adilcevaz’da Fidan Satışları Başladı

Adilcevaz’da Fidan Satışları Başladı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte fidan satışları başladı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte fidan satışları başladı.

İlçede havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ceviz fidanlarının yanı sıra çeşitli illerden getirilerek satışa sunulan fidanlar vatandaşlardan ilgi görüyor.

Fidanların satışını yapan Hakan Nacar isimli satıcı, vatandaşların fidanlara ilgi gösterdiğini ifade ederek, "İlçemizde havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte Adilcevaz cevizinin yanı sıra Malatya’dan getirdiğimiz elma, armut, kayısı, şeftali, kiraz, kestane, çam ve çınar ağacı başta olmak üzere her türlü meyve ve süs fidanlarının satışını yapmaya başladık. İlçemizde 10 yıldır fidan satışı yapmaktayım. Çoğunluğu bodur olan meyve fidanlarını 10 liradan, çam ve çınar ağacı gibi süs fidanlarını ise 30 ile 100 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunmaktayız. Satışını yaptığımız fidanlar ilçemizin iklim şartlarına son derece uyum sağlayan fidanlardır. Fidanlarımız aynı zamanda sertifikalı ve garantilidir" dedi.

20180311_131248.jpg20180311_131342.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4454 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.