1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz'da Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti

Adilcevaz'da Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde elektrik arızasını gidermeye çalışan bir kişi akıma kapılarak hayatını kaybetti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde elektrik arızasını gidermeye çalışan bir kişi akıma kapılarak hayatını kaybetti.

Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Adilcevaz işletme şefliğinde elektrik bakım ve onarım işinde çalışan 32 yaşındaki Burak Budak, ilçeye bağlı Bahçedere Köyünde meydana gelen elektrik arızasını gidermeye çalışırken elektrik akımına kapıldı.

Ağır yaralı olarak Adilcevaz Onkoloji Hastanesine kaldırılan Burak Budak, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Tatvan Devlet Hastanesine sevk edildi. Burak Budak, burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Durumu kritik olan Burak Budak, buradan da Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Ancak vücudunun büyük bir bölümünde yanıklar oluştuğu öğrenilen Burak Budak, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 13483 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum