1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz'da ASODEM Yıl Sonu Sergisi Düzenledi

Adilcevaz'da ASODEM Yıl Sonu Sergisi Düzenledi

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamlığı Aile ve Sosyal Destek Merkezi (ASODEM) 2015-2016 eğitim öğretim yılı yıl sonu sergisi yapıldı.

A+A-

Bitlis'in Adilcevaz Kaymakamlığı Aile ve Sosyal Destek Merkezi (ASODEM) 2015-2016 eğitim öğretim yılı yıl sonu sergisi yapıldı.

ASODEM kursiyerleri yıl boyunca ahşap boyama, aşçılık, sabun aksesuarları, boncuk işleme gibi çeşitli alanlarda ürettikleri el emekleri ürünlerini sergiledi.

Serginin açılışını yapan Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, "Yıl boyunca düzenli olarak katılım gösterip yeni bilgiler öğrendiğiniz kurslarımızda hem sizlerin sosyal yaşantısına katkı sağlandı hem de farklı alanlarda kendinizi geliştirdiniz. Adilcevaz'da böyle güzel bir projenin yapılmış olması yalnızca siz kursiyerlerimize değil aynı zamanda ailenize ve yakın çevrenize da katkı sağlamıştır. Dileğimiz bundan sonraki dönemlerde de ASODEM'in faaliyetlerine devam etmesi ve kursiyer sayımızın daha da artmasıdır. Kurslara gösterdiğiniz ilgiden dolayı ve ürettiğiniz el emeklerinizi sunduğunuz bu sergiden dolayı katkı sağlayan tüm hanımlara teşekkür ederim" dedi.

Tüm kursların stantlarını ayrı ayrı ziyaret eden Kaymakam Özer Özbek, kurs öğretmenlerinden ve kursiyer hanımlardan ürünler ve kurslar hakkında bilgi aldı.

Adilcevazlı hanımların yoğun ilgi gösterdiği sergide aşçılık kursunda eğitim alan hanımların sunduğu ikramlar büyük beğeni topladı.

img_2901.jpg
img_2922.jpg
img_2941.jpg
img_2982.jpg
img_3057.jpg
img_3076.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 8293 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.