1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Adilcevaz’da Akıllı Telefonlara Sahip Olma Fırsatı

Adilcevaz’da Akıllı Telefonlara Sahip Olma Fırsatı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesindeki Adilcevaz Telekom İletişim Hizmetleri adındaki Türk Telekom bayisinde akıllı telefonlar 12 ve 24 ay taksitle satışa sunuldu.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz İlçesindeki Adilcevaz Telekom İletişim Hizmetleri adındaki Türk Telekom bayisinde akıllı telefonlar 12 ve 24 ay taksitle satışa sunuldu.

TTNet ve Türk Telekom mağazası sahibi Sabri Beşkardeş, Türk Telekom'un büyüklüğüne yakışır şekilde Adilcevaz halkına hizmet etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Sabri Beşkardeş, çarşı merkezinde bulunan Türk Telekom mağazasında akıllı telefon, internet ve Tivibu alanında ilçe halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını ifade ederek, "Mağazamızda bütün akıllı telefonlara Türk Telekom, sabit telefon ve internet faturalarına 12 ve 24 ay taksit imkânı sağlamaktayız. Aynı zamanda müşterilerimize modem dahil 62 liraya sınırsız ve kurulumu ücretsiz internet hizmeti vermekteyiz. Bunun yanı sıra özel sinema kanalları ile birlikte Şampiyonlar ligi ve UEFA kupası maçlarını izleyebileceğiniz Tivibu aboneliğini ise aylık 12 liradan halkımızın hizmetine sunmaktayız. Öte yandan halkımıza hizmet verdiğimiz mağazamızda ev ve işyerleri telefon ödemeleri, kredi kartı ile ödeme kolaylığı, ev ve işyeri telefon aboneliği, abone devir ve nakil işlemleri, abone bilgi değişikliği, tarife değişikliği, Tablet kampanyaları, bol çeşitli telefon aksesuarları ve ayrıca Türk Telekom'a ait bütün sürprizlerle Adilcevaz halkının hizmetindeyiz. Tüm halkımızı ürünlerimize sahip olmaları için işyerimize bekliyoruz" dedi.

dsc_0051-006.jpgdsc_0056-002.jpgdsc_0057-008.jpgdsc_0060-002.jpgdsc_0079-005.jpgdsc_0080-003.jpgdsc_0091-004.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6941 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
4 Yorum