1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da Afet Toplanma Yerleri Belirlendi

Adilcevaz’da Afet Toplanma Yerleri Belirlendi

Bitlis İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından olası afetlerde Adilcevaz’da ki toplanma ve konuşlanma alanları belirlendi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından olası afetlerde Adilcevaz’da ki toplanma ve konuşlanma alanları belirlendi.

Resmi Gazetede yayınlanan Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında, Vatandaşların afetlere müdahale konusunda yapılan planlama çalışmaları ile ilgili bilgi sahibi olması ve bilinçlenmesi için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce hazırlanan Yerel Düzey Hizmet Grubu Ana Planı'nda Bitlis Merkez ve bağlı ilçelerde olası afetlerde toplanma ve konuşlanma alanları haritalarda belirtildi.

Adilcevaz’da yaşanabilecek olası afetlerde toplanma alanı, Cevizkent konutlarının üst kısmında bulunan yazı düzü olurken, Hizmet grupları konuşlanma alanı ise 
Cevizli Mahallesinde bulunan Kapalı Spor salonunun üst kısmında bulunan alan belirlendi. Olası afet durumunda ilçedeki vatandaşlar ve hizmet grupları aşağıdaki haritada belirtilen alanlarda konuşlanabilecek.

adilcevaz_1.jpgadilcevaz_2.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5125 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.