1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Adilcevaz'da 53 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Adilcevaz'da 53 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde koltukları sökülen bir minübüste yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 53 düzensiz göçmen yakalandı.

A+A-

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde koltukları sökülen bir minübüste yurda yasa dışı yollarla girdiği belirlenen 53 düzensiz göçmen yakalandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada; "İl Jandarma Komutanlığınca; Adilcevaz Çimenli uygulama noktasında yapılan yol kontrolünde koltukları sökülmüş bir minibüs içerisinde yurda yasa dışı yollardan girdiği tespit edilen 46 Afganistan, 3 Özbekistan, 4 Pakistan uyruklu olmak üzere toplam 53 düzensiz göçmen ve bu düzensiz göçmen sevkiyatındaki organizasyonun içerisinde bulunan M.Ç. isimli şüpheli yakalanmıştır.

Düzensiz göçmenlere organizatörlük yapan M.Ç. isimli şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bitlis E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Yakalanan 53 düzensiz göçmen işlemlerinin ardından Bitlis İl Göç idaresine teslim edilecektir.mGüvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile asayiş, huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde suç ve suçlularla mücadelesini kararlılıkla sürdürecektirler."

e17635d1c9a39e5b-1607445052.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 16486 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.