1. HABERLER

  2. İŞ VE KARİYER

  3. Adilcevaz’da 40 Bayan, Korucu Olmak İçin Ter Döktü

Adilcevaz’da 40 Bayan, Korucu Olmak İçin Ter Döktü

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde görev yapacak 3 bayan güvenlik korucusu için başvuran 40 korucu adayı, kondisyon ve dayanıklılık testinden geçirildi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde görev yapacak 3 bayan güvenlik korucusu için başvuran 40 korucu adayı, kondisyon ve dayanıklılık testinden geçirildi.

Adilcevaz Kaymakamlığı tarafından açılan 3 bayan güvenlik korucusu kadrosu alımına, 40 bayan aday başvuru yaptı.

Adilcevaz Şehir Stadyumu'nda askeri personel gözetiminde başlayan mülakatlarda 400 metre koşan adaylar, daha sonra durarak atlama ve mekik çekerek dayanıklılık testinden geçti. Adaylar, yapılan fiziki yeterlilik sınavında dereceye girmek için birbirileriyle kıyasıya mücadele ederken, stadı dolduran adayların ve ailelerinin heyecanları ise görülmeye değerdi. 

400 metre koşu sınavına tabi tutulan adaylardan bazıları baygınlık geçirdi. Yapılan kondisyon ve dayanıklılık testini kazanan adaylar, daha sonra sözlü mülakat sınavına katılacak. Sınavda başarılı olan 3 bayan korucu, Adilcevaz İlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapacak.

dsc_0009-028.jpgdsc_0023-025.jpgdsc_0025-016.jpgdsc_0038-015.jpgdsc_0040-013.jpg
www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 11274 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.