1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Yıl Sonu Heyecanı Yaşadı

Adilcevaz’da 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Yıl Sonu Heyecanı Yaşadı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde 4-6 yaş Kur’an Kursları'nda öğrenim gören öğrenciler için kapanış programı etkinliği gerçekleştirildi.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde 4-6 yaş Kur’an Kursları'nda öğrenim gören öğrenciler için kapanış programı etkinliği gerçekleştirildi.

İlçede bulunan Sevgi parkında gerçekleştirilen program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftü vekili Heybetullah Evren’in yaptığı açılış konuşmasının ardından miniklerin gösterileri ve ilahi seslendirmeleri ile devam eden program verilen ikramlar ile sona erdi.

Düzenlenen programa İlçe Müftü Vekili Heybetullah Evren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş’in yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Programda yaklaşık 55 öğrenci karne heyecanı yaşarken, minikler tarafından düzenlenen etkinlikte Filistin bayrağı açılarak yaşanan soykırıma dikkat çekildi.


8745-1.jpg8745-2.jpg8745-7.jpg8745-5.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 739 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.