1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adilcevaz TÜRŞAD Voleybol Takımından Suç Duyurusu

Adilcevaz TÜRŞAD Voleybol Takımından Suç Duyurusu

Adilcevaz TÜRŞAD voleybol takımı, olaylı Malatya Büyükşehir Belediye Spor maçının ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu.

A+A-

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1’inci Liginde mücadele eden Adilcevaz TÜRŞAD voleybol takımı, olaylı Malatya Büyükşehir Belediye Spor maçının ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Geçen hafta Adilcevaz Kapalı Spor Salonu’nda Erkekler 1’nci Ligi B Grubu’nda 16.hafta maçında Malatya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Türkiye Şehit Aileleri Derneği (TÜRŞAD) voleybol takımı mücadelede 2-0 öndeyken salonunda çıkan tartışma nedeniyle maç müsabakanın hakemi tarafından tatil edilmişti.

Maç sırasındaki tartışmada Malatya Büyükşehir Belediye Spor takımından bazı kişilerin, Adilcevaz TÜRŞAD voleybol takımı oyuncu ve taraftarlarına terörist diyerek ırkçı bir yaklaşım sergilediği iddia edildi.

Yaşanan bu olayın ardından Adilcevaz TÜRŞAD voleybol takımı yöneticileri, Adilcevaz Cumhuriyet Başsavcılığına ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adilcevaz TÜRŞAD voleybol takımı başkanı Avukat Kadir Köstekçi, olayın takipçisi olacaklarını ifade ederek, "Geçen hafta oynadığımız ve yarıda kalan Malatya maçımızda; isminde Şehit ve Gazilerimizin ismimin geçtiği Kulübümüze terörist diyen, bize hakaretlerde bulunan, pis Kürtler diyerek bize karşı ırkçı bir yaklaşım sergileyen şahıslar ve diğer ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunduk. Biz Türk olmakla da Kürt olmakla da gurur duyuyoruz. Bizlere bu tür yaklaşımda bulunanları Allah’a havale ediyoruz. Ama yargı önünde hesap vereceğiniz güne kadar da olayın takipçisi olacağız. Federasyon Başkanlığı nezdinde de bu yaklaşımın cezasız kalmayacağını umuyor, Kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

TÜRŞAD voleybol takımının 2-0 öndeyken tatil edilen müsabakayla ilgili nihai kararı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) verecek.


* Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çıkan reklamlara her gün farklı aralıklarla günde en az 2 defa tıklayıp reklamlarda en az 30 Saniye gezerek bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi dijital medyanın tek gelir kaynağı, sitede yer alan reklamlardır. Adilcevaz başta olmak üzere Bitlis’in ve bölgemizin en çok takip edilen ve güncellenen haber sitesi devamlılığını ve hizmet kalitesini sitede yer alan reklamlardan elde ettiği gelirle sürdürüyor.

Özellikle siteye girişlerde, haber sayfalarına girişlerde, sitemizin en alt kısmında ve haber metinlerinin alt kısımlarının yanı sıra herhangi bir yerde karşınıza çıkan reklamlara tıklamanız önem arz etmektedir.

İlginize ve desteğinize şimdiden teşekkür ederiz.


www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 8559 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum