1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adilcevaz TÜRŞAD Deplasmandan Galip Ayrıldı

Adilcevaz TÜRŞAD Deplasmandan Galip Ayrıldı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinin TVF 1’nci Liginde mücadele eden TÜRŞAD voleybol takımı pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra Diyarbakır’da oynanan maçtan galibiyetle ayrıldı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinin TVF 1’nci Liginde mücadele eden Türkiye Şehit Aileleri Derneği (TÜRŞAD) voleybol takımı pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra Diyarbakır’da oynanan maçtan galibiyetle ayrıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 1’inci Ligi 9’uncu hafta karşılaşmasında Diyarbakır Şehit Halit Gürsel kapalı spor salonunda Asur Gençlik ile karşı karşıya gelen ekibimiz, karşılaşmadan net skor elde ederek 3-0 galip gelmeyi başardı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir süredir maçlara çıkamayan ve TVF 1’nci Ligi B grubunda mücadele eden ekibimiz, dört maç eksikle grubunda 8’nci sırada bulunurken, Asur Gençlik ise grubun son sırasında yer aldı. Grubun liderlik koltuğunda iki maç eksikle Cizre Belediyesi yer aldı.

Kulüp Başkanı Avukat Kadir Köstekçi, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Diyarbakır Asur Gençlik karşısındaki galibiyetimizi özellikle pandemi sürecinde insanüstü mücadele veren başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına armağan ediyoruz" dedi.

eojcopnweaau3tg.jpgeojgipoxmaibhtw.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 10073 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.