1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz Sütey Yaylası Şenliği İptal Edildi

Adilcevaz Sütey Yaylası Şenliği İptal Edildi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde yapılması planlanan Sütey Yaylası Şenliği, Ahlat ilçesindeki ve ülke genelindeki şehitler dolayısıyla iptal edildi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZBitlis’in Adilcevaz ilçesinde yapılması planlanan Sütey Yaylası Şenliği, Ahlat ilçesindeki ve ülke genelindeki şehitler dolayısıyla iptal edildi.

Adilcevaz Kaymakamlığı ve Adilcevaz Belediyesinin işbirliği ile ilçe sınırları içerisinde bulunan Sütey yaylasında 4 Haziran 2016 tarihinde düzenlenmesi düşünülen Sütey Yaylası Şenliği’nin Ahlat’ta ki şehit ve ülke genelindeki diğer şehitler nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, şehitlerden dolayı üzüntü içerisinde olan insanların bulunduğu ortamda şenlik yapmanın doğru olmayacağını belirterek, Sütey Yaylası Şenliğini düzenlemeyeceklerini açıkladı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Ülkemizde hayatlarını kaybeden şehitlerimizin üzüntüsünün yanı sıra Ahlat ilçemizde şehit olan hemşerimizden dolayı insani hassasiyetimizi dikkate alarak vermiş olduğumuz karar neticesinde bu yıl yapmayı planladığımız Sütey Yaylası şenliği etkinliğimizi iptal ettik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına sabır, yaralı Mehmetçiklerimize de acil şifalar diliyoruz. Yüreğimizi yakan şehit haberlerinin geldiği bu ortamda şenlik yapmamız doğru olmaz. Vatandaşlarımızın bu iptal kararını anlayışla karşılayacağını ümit ediyoruz" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3813 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.