1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde Anneler İçin Eğitim Verildi

Adilcevaz Onkoloji Hastanesinde Anneler İçin Eğitim Verildi

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ve Onkoloji Hastanesi işbirliği ile düzenlenen Halk Günleri kapsamında Annelere çocuk hastalıkları ile ilgili bilgilendirme eğitimi verildi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi ve Onkoloji Hastanesi işbirliği ile düzenlenen Halk Günleri kapsamında Annelere çocuk hastalıkları ile ilgili bilgilendirme eğitimi verildi.

Adilcevaz Onkoloji Hastanesi Başhekimliğine Tunç Taşbaş’ın gelmesiyle birlikte hastanede yeni bir döneme girildi. Bölgede örnek teşkil edecek uygulama ile hastane bünyesinde başlatılan Halk Günleri kapsamında hasta yakınları ve aile bireyleri için eğitim verilmeye başlandı.

Hastane toplantı salonunda Çocuk Hastalıkları Uzmanı Mevlüt Demir tarafından Anneler için verilen eğitimde "Çocuklarda riskli hastalıklar ve yüksek ateşli çocuğa yaklaşım" konularında bilgilendirme eğitimi verildi.

Hastane Başhekimi Tunç Taşbaş Onkoloji Hastanesinde yeni bir döneme girdiklerini ifade ederek, "Hastanemizde başlattığımız çalışmalarla yeni bir döneme giriyoruz. Artık hastanemizde hasta bakım hizmetimizin yanında hasta yakınlarına vereceğimiz eğitimlerimiz ile ilçe insanlarının bilgisini artıracak bilinçli ve bilgili hasta yakınları yetiştireceğiz. Başlattığımız bu uygulamamızla inşallah bölgede örnek teşkil edeceğiz. Her ay farklı konularda yapacağımız Halk Günleri bilgilendirme eğitimlerimiz kapsamında 1 Ekim 2015 tarihinde Genel Cerrahi Uzmanımız Gökhan Lap tarafından kadınlarımıza "Meme Kanseri tehlikesi ve erken tanının önemi" hakkında eğitim vereceğiz. Başlattığımız bu uygulama sayesinde her ay farklı konularda eğitimlerimiz devam edecektir. Hayata geçirmiş olduğumuz bu çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Necati Gürsoy’a ve emeği geçen tüm doktor arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Programa Adilcevaz Belediye Başkanvekili Şenay Beşkardeş, Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, Onkoloji Hastanesi Başhekimi Tunç Taşbaş ve vatandaşlar katıldı.

dsc_0008.20150910135738.jpg
dsc_0011.20150910135757.jpg
dsc_0021.20150910135816.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7061 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum