1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Adilcevaz MYO’ya 2 Milyon Liralık Spor Tesisi

Adilcevaz MYO’ya 2 Milyon Liralık Spor Tesisi

Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu yerleşkesine yapılması planlanan spor tesislerinin ihalesi yapıldı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis Eren Üniversitesi Adilcevaz Meslek Yüksekokulu yerleşkesine yapılması planlanan spor tesislerinin ihalesi yapıldı.

Adilcevaz MYO müdürü Murat Çelik’in girişimleri sonucunda Kalkınma Bakanlığı tarafından ihalesi yapılan ve 400 metrekarelik alana yapılacak olan spor tesisleri 2 Milyon liraya mal olacak.

Adilcevaz Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Murat Çelik, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Meslek Yüksekokulumuz için hazırlamış olduğumuz projeler kendini göstermeye başladı. Bu projelerimizin ilki spor kompleksidir. Bu kompleksin içerisinde Kapalı halı saha, eğitim binası, açık futbol sahası ve tribünler yer alacak. Tahmini olarak 2 milyon değerinde olan kapalı halı saha ve tribünü, 400 metre kare alanındaki eğitim binası ve açık spor alanımızın seyirci tribününden oluşan spor kompleksimiz için proje yapılarak Kalkınma Bakanlığından ödeneği çıkartılmış, ihalesi yapılmıştır. Yer teslimi yapılmasının ardından inşaatına Temmuz ayı sonunda başlanıp 2016-2017 eğitim öğretim yılına yetiştirilmesi beklenmektedir. Bu projenin geçmesinde ve ilçemize kazandırılmasında büyük emekleri olan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru’ ya okulum ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

1280x720-87v.jpg
acik-hali-saha-sartname.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3903 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
6 Yorum