1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz KYK’dan Yaşlı ve Engellilere Anlamlı Ziyaret

Adilcevaz KYK’dan Yaşlı ve Engellilere Anlamlı Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü, yaşlı ve engellilere anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü, yaşlı ve engellilere anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

Yurt Müdürü Özcan Beşkardeş, yurtta barınan öğrencilerle birlikte ilk olarak yaşlılar haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlı vatandaşları ziyaret edip, hal ve hatırlarını sorarak Kur’an-ı Kerim hediye etti. Ardından Ahlat Engelsiz Yaşam Merkezinde engellileri ziyaret ederek onlarla bir araya geldi.

Yurt Müdürü Özcan Beşkardeş, gençlerin duyarlılıklarını arttırmak ve farkındalık oluşturmak adına bu tür etkinlikleri düzenlediklerini ifade ederek, "Öncelikle yaşlılar haftası dolayısıyla ilçemizdeki yaşlı amcalarımızı ziyaret ederek güzel sohbetlerinden istifade edip nasihatlerini ve dualarını aldık. Ayrıca kız öğrencilerimizle birlikte Ahlat Engelsiz Yaşam Merkezindeki engelli kardeşlerimizi ziyaret edip onlarla birlikte güzel vakit geçirdik. Yaşlılık hepimizin yaşayacağı ortak kaderlerden biridir. Aynı zamanda hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu unutmamız gerekir. Bu kapsamda öğrencilerimizin duyarlıklarını arttırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik" dedi.

Yaşlı ve engelli vatandaşlar ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek yurt yönetimine ve öğrencilere teşekkür etti.

img-20180323-wa0016.jpgimg-20180323-wa0020.jpgimg-20180323-wa0022.jpgimg-20180323-wa0023.jpgimg-20180323-wa0025.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3778 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.