1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz KYK Yurdunda Kandil Programı

Adilcevaz KYK Yurdunda Kandil Programı

Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumunda Mevlid Kandili dolayısıyla yurt öğrencilerine yönelik kandil programı düzenlendi.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumunda Mevlid Kandili dolayısıyla yurt öğrencilerine yönelik kandil programı düzenlendi.

Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Adilcevaz Yurt Müdürlüğü'nde kalan öğrencilere yönelik yurt yönetimi tarafından Mevlid Kandili gecesi programı düzenlendi.

Adilcevaz KYK Yurt Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen programa, yurt müdürü Özcan Beşkardeş, İlçe Müftü vekili Abdullah İlhan, İmamlar Erhan Günay ve Süleyman Baykar’ın yanı sıra öğrenciler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftü vekili Abdullah İlhan’ın konuşmasıyla devam etti.

Müftü vekili Abdullah İlhan, konuşmasında Peygamber Efendimizin hayatının yanı sıra namazın öneminden bahsetti.

Yurt Müdürü Özcan Beşkardeş ise yaptığı açıklamada; "Yurdumuzda İlçe Müftülüğü ile birlikte mevlid kandili programı gerçekleştirdik. Çok güzel ve verimli bir program oldu. İlçemiz Müftü vekili Abdullah İlhan hocamızın sohbeti çok verimli ve akıcı oldu. Ben buradan Abdullah hocama yapmış olduğu güzel sohbetinde dolayı teşekkür ederim. Ayrıca Erhan ve Süleyman hocama ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Beni en çok öğrencilerimizin programa göstermiş olduğu ilgileri ve katkıları mutlu etti. Öğrencilerimize, personelime tek tek teşekkür ederim" dedi.

Program daha sonra öğrencilerin düzenlemiş okuduğu ilahiler ve ezgilerin ardından okunan mevlidi şerif ile birlikte dualarla sona erdi.

img-20171130-wa0007.jpgimg-20171130-wa0005.jpgimg-20171130-wa0008.jpgimg-20171130-wa0013.jpgimg-20171130-wa0017.jpgimg-20171130-wa0018.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3937 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum