1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Yapıldı

Adilcevaz İnsan Hakları Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü kapsamında Adilcevaz Kaymakamlığı konferans salonunda program düzenlendi.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde 10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü kapsamında Adilcevaz Kaymakamlığı konferans salonunda program düzenlendi.

Adilcevaz Kaymakamı İsmail Demir başkanlığında Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve kurul üyelerinin katılımıyla toplanan İlçe İnsan Hakları Kurulu Toplantısı’nda 2022 yılında yapılacaklarla ilgili eylem planı görüşüldü.

Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Evrensel Bildirgesinin Kabul edilişinin 73. Yıldönümü olan 10 Aralık İnsan Hakları Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen toplantıda insan hakları ihlalleri ve ilgili müracaatlar, yapılacak etkinlikleri ve bilgilendirme faaliyetlerinin artırılması ile birlikte İlçe İnsan Hakları Kurulunun daha aktif çalışmaların yapması ve yapılacak her türlü çalışmanın geniş kitlelere duyurulması yönünden kararlar alındı.

Düzenlenen toplantıya Adilcevaz Kaymakamı İsmail Demir, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe İnsan Hakları Kurulu üyeleri ve muhtarlar katıldı.


2-023.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2234 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.