1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adilcevaz Dernekler Platformu Kuruldu

Adilcevaz Dernekler Platformu Kuruldu

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde faaliyet gösteren 32 dernek ve sivil toplum kuruluşu, Adilcevaz Dernekler Platformu çatısı altında birleşti.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde faaliyet gösteren 32 dernek ve sivil toplum kuruluşu, Adilcevaz Dernekler Platformu çatısı altında birleşti.

Adilcevaz Sosyal Hizmet Merkezi toplantı salonunda düzenlenen programda bir araya gelen dernek ve STK temsilcileri, ilçe halkının dayanışmasını, ekonomik, kültürel ve sosyal olarak gelişmesini daha üst seviyeye taşımak amacıyla birleşme kararı aldı.

Adilcevaz Dernekler Platformu kurulunun almış olduğu oybirliği kararı ile yönetim kuruluna; Cumali Birol, Hakan Baloğlu, Cesim Eraslan, Hasan Günay, Kadir Köstekçi, Mehmet Akkoyun, Selma Medeni, Enes İkibeş ve Cüneyt Duk seçildi.

Düzenlenen programa katılan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, kurulan platformun ilçe için çok önemli olduğuna değinerek, birlik ve beraberlik içerisinde ilçeye faydalı ve güzel hizmetler yapılmasını temenni ettiklerini söyledi.

dsc_0030-027.jpgdsc_0032-031.jpgdsc_0034-019.jpgdsc_0039-019.jpgdsc_0042-014.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 9629 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum