1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı

Adilcevaz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un başkanlığında yapıldı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi’nin Nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un başkanlığında yapıldı.

Adilcevaz Belediyesi Meclisi, 7 maddelik gündem maddesini görüşmek üzere nisan ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 2017 yılı faaliyet raporunu okudu. Ardından daimi encümen üyesi seçimi, İhtisas komisyonlarının oluşumu ve İmar Komisyonuna üye seçimi, 2017 hesapları ile ilgili denetim raporunun okunması, Selçuklu Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığına üye seçimi ve Mal Müdürlüğü bünyesinde oluşturulacak gayrimenkul satış komisyonu için üye seçimi yapıldı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, belediye olarak vatandaşa en iyi hizmeti yapmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek, "Göreve geldiğimiz gün itibariyle, 'Halka hizmet, hakka hizmettir' düsturuyla hareket etmeye çalıştık. Halka hizmetin, halktan kopuk yapılamayacağı düşüncesiyle halkımızla iç içe yaşayarak çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmek için çaba sarf ettik. Belediye hizmetlerimizin daha etkin, daha verimli ve tercihlere uygun bir şekilde belediyemiz politikalarına uygun hareket ederek ilçemizin gelişmesinde ve kalkınmasında değişim ve gelişim çağına imkanlar nispetinde ayak uydurarak, 2017 yılında mesai arkadaşlarımla birlikte kısıtlı imkanlarla sürdürdüğümüz çalışmalarla ilçemizi yaşanabilir bir kent haline getirmeye çalıştık. Modern, çağdaş ve kentsel dönüşüme ağırlık verilmiş şeffaf bir belediyeciliğin yaşama geçmesi çabası içerisinde olduk. Bu çabayla ve kısıtlı ekonomik imkanlarla ilçemize yakışır hizmetler gerçekleştirdik. Çalışmalarımıza destek ve güç veren devletimize, hükümetimize, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekilimiz Sayın Vedat Demiröz’e, ilçemiz halkına, meclis üyelerimize ve belediye hizmetlerinin halka ulaşmasında özveriyle çalışan belediyemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

dsc_0002-025.jpgdsc_0011-010.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3424 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.