1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz Belediyesi Futbol Eğitimi Kayıtları Başladı

Adilcevaz Belediyesi Futbol Eğitimi Kayıtları Başladı

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Yaz dönemi futbol eğitimi için kayıtlar alınmaya başlandı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Yaz dönemi futbol eğitimi için kayıtlar alınmaya başlandı.

Adilcevaz Belediyesi yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçedeki çocuklara yaz döneminde futbol eğitimi verecek. Yaz dönemi futbol eğitimleri kapsamında 10-15 yaş grubuna futbol eğitimi, 15-25 yaş grubundan ise Adilcevaz Belediye Spor futbol takımı için futbolcu seçmeleri yapılacak.

Adilcevaz Belediye Spor başkanı ve belediye meclis üyesi Fikri Ölçücü, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "Adilcevaz belediye spor kulübü olarak çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik sosyal etkinlikler düzenleyerek yaz döneminde futbol eğitimi vereceğiz. Bu etkinlikler sayesinde çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmasını ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini amaçlamaktayız. Aynı zamanda belediye olarak gençlerimizi spora teşvik etmek istiyoruz. Kayıtlarını almaya başladığımız spor faaliyetlerine katılmak isteyenler belediyemizin Beyaz Masa birimine kayıtlarını yapabilirler" dedi.

Adilcevaz Belediyesi Beyaz Masa birimine yapılacak kayıtlar için 15-25 yaş grubu için 3 Haziran 2016, 10-15 yaş grubu içinse 15 Haziran 2016 tarihine kadar müracaat yapılabilecek.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3044 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.