1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz Belediyesi Ağaç Budama Çalışması Başlattı

Adilcevaz Belediyesi Ağaç Budama Çalışması Başlattı

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi, ilçedeki park, cadde, refüj, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ağaçlarda budama çalışması yaptı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi, ilçedeki park, cadde, refüj, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ağaçlarda budama çalışması yaptı.

Adilcevaz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde sürdürülen çevre düzenleme çalışmaları kapsamında ağaç budama çalışmaları başladı. Başlatılan çalışmalar kapsamında cadde kenarlarında ve parklarda bulunan ağaçların budama çalışmaları devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilçe genelindeki tüm parklarda ve yeşil alanlarda çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Başkan Gürsoy, "Belediyemizin sorumluluğundaki tüm parklarda ekiplerimiz ağaçların ve yeşil alanların bakım ve budama hizmetlerini özenle yapıyor. Yapılan çalışmalar kapsamında bahar mevsimi süresince yürütülecek olan budama çalışmaları farklı noktalarda devam ediyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, cadde, sokak ve parklarda ağaç budama çalışmalarını titizle sürdürüyor. Ekiplerimiz parklarda bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının ardından budama çalışmalarını da büyük bir özenle yürüterek ağaçların yere sarkan dalların temizlenmesi, kuruyan ve tehlike arz eden ağaçlar budanarak bakımlarını yapıyor" dedi.

dsc_0001-016.jpgdsc_0003-016.jpgdsc_0004-023.jpgdsc_0020-015.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3530 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.