1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adilcevaz Belediye Spor Futbolcularına Ayakkabı Desteği

Adilcevaz Belediye Spor Futbolcularına Ayakkabı Desteği

Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkanı Aday Adayı işadamı Bahattin Alageyik, Adilcevaz Belediye Spor futbol takımını oyuncularına ayakkabı desteğinde bulundu.

A+A-

Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkanı Aday Adayı işadamı Bahattin Alageyik, Adilcevaz Belediye Spor futbol takımını oyuncularına ayakkabı desteğinde bulundu.

Bitlis 1. Amatör Ligi B grubunda ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden Adilcevaz Belediye Spor futbol takımına hemşerilerimizin desteği sürüyor. Bu kapsamda Ak Parti Adilcevaz Belediye Başkanı Aday Adayı işadamı Bahattin Alageyik, takım futbolcularına 20 çift krampon ayakkabı desteğinde bulundu.

Bahattin Alageyik, herkesin imkânları ölçüsünde takıma destek olması gerektiğini ifade ederek, "İlçemizi en iyi şekilde amatör ligde temsil eden Adilcevaz Belediye Spor takımına ve futbolcu kardeşlerimize ne yapsak azdır. Herkesin imkânları ölçüsünde takımımıza destek olması kanaatindeyim. İlçemizde sportif faaliyetlerin gelişmesi hem ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacak, hem de gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutacaktır. İnşallah bizlerin desteğiyle takımımız bu yıl hak ettiği yere gelerek ilçemizi en güzel şekilde temsil edecektir. Takımımıza ve futbolcularımıza bundan sonraki müsabakalarında üstün başarılar diliyorum" dedi.

Adilcevaz Belediye Spor takımı futbolcuları ise, pankart açarak verdiği destekten dolayı Bahattin Alageyik’e teşekkür ettiler.

Öte yandan Adilcevaz Belediye Spor takımı, 18 Kasım Pazar günü Saat: 13.00’te Adilcevaz şehir stadında Tatvan Gençlerbirliği takımı ile karşı karşıya gelecek.

img-20181116-wa0013.jpgimg-20181116-wa0014.jpgimg-20181116-wa0023.jpgimg-20181116-wa0029.jpgimg-20181116-wa0032.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5906 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.