1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz Belediye Spor Alanya Yolcusu

Adilcevaz Belediye Spor Alanya Yolcusu

Plaj Futbolu Türkiye finallerine katılacak olan Adilcevaz Belediye spor Alanya’ya hareket etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenecek olan Plaj Futbolu Türkiye finallerine katılacak olan Adilcevaz Belediye spor Alanya’ya hareket etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Plaj Futbol Ligi finalleri, 21-27 Eylül tarihleri arasında Alanya'da oynanacak.

Adilcevaz Belediye Spor ile birlikte etapları lider bitiren, Mod House Özba Yapı, Land of Legends Theme Park Alanyaspor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler, Gümüldürspor, Seferihisar Citta Slow, Giresun Erol İnşaat, Karasu Yalıspor, 19 Mayıs Belediyespor, TEİAŞ Spor, Arsuz Belediyespor, Köyceğiz Belediyespor, G-Pay Baranselspor, Selçuk Gençlik, Karataş Belediyespor ve Erciş Belediyespor finallerde mücadele edecek.

Adilcevaz Belediye Spor başkanı Fikri Ölçücü, hareket etmeden önce yaptığı açıklamada; "Adilcevaz Belediye spor takımı ilçemizde düzenlenen plaj futbolu turnuvasını birincilikle bitirerek Alanya’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Takımımız buradaki turnuvada göstermiş olduğu başarısını daha üst seviyeye çıkarıp inşallah Alanya’da ilçemizi şekilde temsil edecektir. Takımımıza turnuvada başarılar diliyorum" dedi.

Turnuvaya katılacak olan Adilcevaz Belediye Spor ekibini, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’da yalnız bırakmayacak.

dsc_0003-003.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5701 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum