1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz Belediye Başkanı Gürsoy’dan Fırın Denetimi

Adilcevaz Belediye Başkanı Gürsoy’dan Fırın Denetimi

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Zabıta ekipleriyle birlikte ilçede faaliyet gösteren fırınları denetledi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Zabıta ekipleriyle birlikte ilçede faaliyet gösteren fırınları denetledi.

Haksız kazanç elde edilmesini önlemeye yönelik başlatılan ve Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un da katıldığı denetimlerde ekmeğin gramajı, fiyat tarifesi, hijyen ve temizlik kuralları ile birlikte portör muayeneleri kontrol edildi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için denetimleri sıklaştırdıklarını ifade ederek, "Son zamanlarda döviz kurundaki hareketler bahane edilerek haksız kazanç elde edilmesini önlemek ve tüketici haklarını korumak amacıyla belediye olarak fırınlarımızda denetimler gerçekleştirdik. Yaptığımız denetimler kapsamında ekmeğin gramajı, fiyat tarifesi, hijyen ve temizlik kuralları ile birlikte çalışanların portör muayeneleri kontrol edildi. Kurallara uygun üretim yapan esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşımızı yakından ilgilendiren her konuda olduğu gibi gıda üretimi ve denetiminde de aynı hassasiyeti sürdüreceğiz" dedi.


dsc-0106.jpgdsc-0142.jpgdsc-0168.jpgdsc-0169.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2250 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.