1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ADEV Ankara’da Hemşerilerimizi Piknik Şöleninde Buluşturdu

ADEV Ankara’da Hemşerilerimizi Piknik Şöleninde Buluşturdu

Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV), Ankara’da düzenlediği piknik şöleninde hemşerilerimizi bir araya getirdi.

A+A-

Orhan EMEN / ANKARA - Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV), Ankara’da düzenlediği piknik şöleninde hemşerilerimizi bir araya getirdi.

ADEV bu yıl 25’incisi gerçekleştirilen piknik şöleninde, Sincan Harikalar Diyarı’nda güzel bir buluşma organizasyonu gerçekleştirdi. Etkinliğe Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy da katıldı.

Etkinliğe katılan hemşerilerimiz, birbirleriyle hasret giderirken aynı zamanda sanatçı Orhan Artan ve mahalli sanatçımız Akın Yiğit’in seslendirdiği türküler eşliğinde halaylar çekerek gönüllerince eğlendi.

ADEV yönetim kurulu başkanı Rıza Alageyik, birlik, beraberlik ve kardeşliği amaçladıklarını ifade ederek, "Öncelikle bugünkü piknik şölenimize katılan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu tür etkinlikleri düzenlememizin amacı, gurbette yaşayan hemşerilerimizi bir araya getirip birbirleriyle kaynaştırmak ve hasret gidermektir. Gerçekten hemşerilerimizin katılımlarıyla çok güzel bir etkinlik oldu. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şölene katılan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, bu tür etkinliklerin düzenlenmesini önemsediklerini ifade ederek, "Ankara’da faaliyet gösteren vakfımız, ilçemiz dışında yaşayan hemşerilerimize her türlü imkânı ve hizmeti sunmaya çalışmaktadır. Bizde belediye olarak her zaman vakfımızın ve derneklerimizin yanındayız. Sivil toplum kuruluşları, toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahiptir. İlçemizdeki sivil toplum kuruşlarıyla birlikte hareket ederek ortak projeler üretip bunları hayata geçirmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi hemşerilerimizin birçoğu ülkemizin farklı yerlerinde yaşamlarını sürdürmekteler. Bu hemşerilerimiz gelenek ve göreneklerini yaşayabilmenin yanı sıra birlik ve beraberliklerini pekiştirmek ve birbirleriyle hasret gidermek için bu tür etkinlikler yapmaktalar. Geçen hafta İzmir’de hemşerilerimizin düzenlediği etkinliğe katıldık. Dün Mersin’deki hemşerilerimizin düzenledikleri etkinliklerdeydik. Bugünde Ankara’da hemşerilerimizle birlikte olduk. Gittiğimiz her yerde hemşerilerimizin birlik ve beraberliklerini görmek bizleri son derece mutlu etmektedir. Siz kıymetli hemşerilerimizi her zaman tatilinizi geçirmek için memleketimize bekliyoruz. Her zaman sizlerden doğup büyüdüğünüz huzur şehri olan ilçemize sahip çıkmanızı istiyoruz. İnşallah hep birlikte el ele vererek bu güzel ilçemize sahip çıkacağız. Bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutluyorum. Rabbim birlik ve beraberliğinizi daim eylesin" dedi.


YASAL UYARI: Bu haber www.adilcevaz13.com tarafından yazılmıştır. Sitemizdeki haber ve fotoğraflar kaynak gösterilmeden gazete, dergi ve İnternet sitelerinde kullanılamaz. Aksi halde tarafımızca yasal işlem başlatılacaktır.


2345-(1)-001.jpg2345-(36).jpg2345-(31).jpg2345-(2)-001.jpg2345-(4)-001.jpg2345-(5)-001.jpg2345-(13)-001.jpg2345-(15).jpg2345-(18).jpg2345-(27).jpg2345-(28).jpg2345-(34).jpg2345-(40).jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6845 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.