1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. ADEV Ankara’da Futbol ve Folklor Takımı Kurdu

ADEV Ankara’da Futbol ve Folklor Takımı Kurdu

Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV) Ankara’da futbol ve Folklor takımı kurdu.

A+A-

Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV) Ankara’da futbol ve Folklor takımı kurdu.

Merkezi Ankara’da bulunan Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV), yönetimi gurbette yaşayan hemşerilerimizin kaynaşmalarını sağlamak amacıyla futbol ve folklor takımı kurdu.

Vakfın Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Alageyik, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "İlçemizin, yöre ve kültürümüzün tanıtımı amacıyla vakfımız öncülüğünde futbol ve folklor takımı kuruldu. Bu faaliyetlerimize gönül veren tüm hemşeri ve dostlarımızın katılımını ve desteklerini bekleriz. Vakfımız aynı zamanda ihtiyaç sahibi olan bir hemşerimize donanımlı engelli tekerlekleri sandalye alarak kendisine hediye etmiştir. İlçemizin ve kültürümüzün tanıtımı amacıyla bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

img-20170413-wa0328.jpgimg-20170413-wa0335.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3626 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum