1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Aday Öğretmenlerden Başkan Necati Gürsoy’a Ziyaret

Aday Öğretmenlerden Başkan Necati Gürsoy’a Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’ne atamaları yapılan aday öğretmenler Adilcevaz Belediyesini ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’ne atamaları yapılan aday öğretmenler Adilcevaz Belediyesini ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın aday öğretmenlerin kurum ve kuruluşlar ile çevrelerini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla uygulamaya koyduğu 'Çevreye Uyum Semineri' kapsamında aday öğretmenler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ve şube müdürü Ayhan Taşdemir ile birlikte Adilcevaz Belediyesini ziyaret ederek, belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Necati Gürsoy’dan bilgiler aldı.

Aday öğretmenler ile bir araya gelen Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, öğretmenleri yerel yönetimler hakkında bilgilendirerek, öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekti.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, öğretmenlik mesleğinin kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, "Geçmişten bugüne kadar var olan mesleklerin içerisinde en kutsal ve insanlık için hayati önem taşıyan meslek hiç kuşkusuz öğretmenlik mesleğidir.  Bu kutsal görevde hepinize başarılar diliyorum.  Eğitim camiasını ve öğretmenleri ben çok seviyorum. Göreve geldiğimiz günden beri eğitim camiasına destek olarak okullarımızı daha yaşanılabilir hale getirmek için çalıştık. İnşallah bundan sonrada eğitim camiasına desteklerimiz devam edecektir. Öğretmenlerimiz, bulundukları yerlerin gelişimini artırmaya nasıl katkı sunuyorlarsa aynı şekilde ülkenin de gelişimine önemli katkılar sunuyorlar. Toplumun gelişmesine en büyük katkıyı öğretmenlerimiz vermektedir. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, Şube Müdürü Ayhan Taşdemir ve siz değerli öğretmen adayı arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş ise Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un her zaman kendilerine destek verdiğini ifade ederek, "Milli Eğitim Bakanlığı’nın aday öğretmenlerin kurum ve kuruluşlar ile çevrelerini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla uygulamaya koyduğu 'Çevreye Uyum Semineri' kapsamında Belediye başkanımızın ziyaret ederek ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. İlgi ve alakalarından ötürü Belediye Başkanımız Necati Gürsoy’a ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum" dedi.

dsc_0034-001.jpgdsc_0050-001.jpgdsc_0062-002.jpgdsc_0075-006.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4744 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum